Online Hotel Reservation

Γιατί να κάνετε κράτηση σε μας

Γιατί να κάνετε κράτηση σε μας

Αγαπητοί επισκέπτες και συνεργάτες ας συστηθούμε. Είμαστε μια οικογενειακή Τουριστική επιχείρηση που βρίσκεται εδώ στην Πάργα. Οι πρόγονοί μας άρχισαν το πρώτο ξενοδοχείο στην Πάργα το 1884, (το ξενοδοχείο Acropol). Και απο τότε είναι στα ικανά χέρια της οικογένειας, οι γονείς μας επέκτειναν τις δραστηριότητες τους με τη δημιουργία δύο ακόμη ξενοδοχείων το Bella Vista Hotel Apartments,και τα διαμερίσματα-ξενοδοχείο Tourist. Οι γονείς μας βλέποντας τις αλλαγές στον Τουρισμό κατάφεραν να στείλουν 3 από τα 6 αδέρφια στην Ελβετία, προκειμένου να αποκτήσουν τριτοβάθμια εκπαίδευση στο ξενοδοχείο και τη βιομηχανία τουρισμού.

Μετά τις σπουδές μας και σε περίοδο 7 ετών εργασίας στο εξωτερικό σε καλά εδραιωμένες εταιρείες, όπως η Hilton (Λονδίνο), το Hotel du Rhone (Γενεύη), Hyatt (Montreux) και άλλες, αποφασίσαμε να επανέλθουμε και να συνεχίσουμε το έργο των γονείων μας. Το 1992 ξεκινήσαμε το εστιατόριο Castello (μεσογειακή και διεθνή κουζίνα), το οποίο συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τη διοίκηση του Αλεξίου, έναν από τους αδελφούς μας. Το επόμενο έτος, το 1993 ανοίξαμε το Pargahotels.com.gr τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα στην Πάργα γραφείο ταξιδίων (που βρίσκεται κοντά στο τοπικό σταθμό λεωφορείων) και από τότε προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον εαυτό με κάθε δυνατό τρόπο, εξυπηρέτηση, υποστήριξη πελατών, ανταγωνιστικές τιμές . Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις τοπικές εκδρομές, υπηρεσίες διαδικτύου και ακτοπλοίκα εισιτήρια για όλα τα μεγάλα λιμάνια και άλλα ...

Θα θέλαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ειλικρίνεια και φροντίδα για όλους τους πελάτες μας (φίλους). Ελπίζουμε να εξυπηρέτησουμε το πληθος των αναγκών σας κατα την διαμονή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες. Ως επαγγελματίες στον κλάδο του Τουρισμού, γνωρίζουμε τα πάντα για τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, Μέρη που θα διεγείρουν τη φαντασία. Μην ψαχνετε αλλο, τώρα έχετε βρεί ενα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Πραγματικά ένα ανέγγιχτο παράδεισο, η Πάργα είναι ο πιο hot προορισμός για διακοπές. Οι πολλές αμμώδεις παραλίες και κρυστάλλινα καταγάλανα νερά θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.  Η Πάργα προσφέρει στους επισκέπτες μας μια τεράστια ποικιλία. Από ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο στο ναό Νεκρομαντείο, Νικόπολη αρχαία ρωμαϊκή πόλη, Μετέωρα, Αμφιθέατρο της Δωδώνης και θαλάσσιες εκδρομές στο ποτάμι του Αχέροντα, τα νησιά των Παξών και Αντίπαξων. Από ήσυχα, ήρεμα νερά και συναρπαστική νυχτερινή ζωή ... Η Πάργα έχει κάτι για τον καθένα.

Υπάρχουν τόσα πολλά να σας πω. Και πολύ περισσότερα για να δείτε και να κάνετε. Στόχος μας είναι πάντα το"110% ικανοποίηση των πελατών". Για την επιλογή σας σαν τον επόμενο προορισμό. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε πολλά ιστορικά και διασκεδαστικά αξιοθέατα της Πάργας. Για όλες τις απαιτήσεις σας κατά την διαμονή σας στην Πάργα ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Με θερμούς χαιρετισμούς Ζυγούρης Αντώνης.

send to facebook
send to twitter
print
send to friend

Στοιχεία επικοινωνίας

PargaHotels.com.gr
ITS Travel Σπ. Λιβαδά 4, Πάργα, 48060
Τηλ: +30 26840 31833
Fax: +30 26840 31834
E-mail: info@pargahotels.com.gr
Κρατήσεις: +30 26840 31833
Winter Office: +30 26840 31515

Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων (Π.Ε.Π.) του ΕΣΠΑ 2007 – 2013. Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ευρωπαϊκό έμβλημα Ελληνική δημοκρατία ΕΣΠΑ 2007-2013